19 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Житомир
  • Оплата проїзду по SMS: «Київстар» хоче запустити в Житомирі новий сервіс

Оплата проїзду по SMS: «Київстар» хоче запустити в Житомирі новий сервіс

  • 27 березня, 2019 9:50
Оператор мобільного зв'язку "Київстар" готується до запуску послуги SMS-оплати проїзду на міському комунальному транспорті в Житомирі. Про це повідомляє агентство "Інтерфакс-Україна".
 

"Ми активно створюємо систему кодування для міського транспорту Житомира. У них також присутня категорія нічних перевезень, що передбачає внесення в систему оплати додаткових налаштувань. Зараз все буде залежати від того, наскільки швидко міське комунальне підприємство транспорту Житомира буде готове впровадити цю послугу зі свого боку", - розповів директор по роботі з державними підприємствами "Київстару" Костянтин Вечер.


В цілому на розгортання системи SMS-оплати проїзду на міському комунальному транспорті оператору в середньому необхідно кілька днів.

"Нам необхідно декілька днів, щоб побудувати систему, і на третій день ми вже готові запускати цей сервіс в будь-якому місті України", - заявив Вечер.

В Івано-Франківську, де сервіс працює з жовтня 2018 року, кількість користувачів щомісяця збільшується мінімум на 23%.

Зараз в комунальному транспорті Житомира можна розраховуватися за проїзд через сканування QR-коду, банківською карткою з чіпом, транспортними міськими картами або готівкою.
Поділитись

Новини по темі: