24 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Житомир
  • Депутати не підтримали рішення: вечірню школу в Житомирі поки зносити не будуть

Депутати не підтримали рішення: вечірню школу в Житомирі поки зносити не будуть

  • 27 лютого, 2019 11:42
Депутати Житомирської міської ради не підтримали рішення про знесення аварійної будівлі вечірньої школи №2. Відповідне рішення було прийнято 27 лютого на позачерговій сесії.

Як повідомляє Житомир лайф, для демонтажу двоповерхової будівлі необхідно витратити близько 800 тисяч гривень.

«Місто втрачає близько 800 тис. грн. Витрачати такі кошти на демонтаж наразі недоцільно. Необхідно вивчити це питання та вислухати раціональні пропозиції», — зазначив депутат Владислав Пучич.

Схожої позиції дотримуються й інші депутати, які вважають, що витрачати з бюджету міста майже мільйон, наразі не можна. Проте питання щодо безпеки жителів вирішити все ж необхідно.
 

«Сьогодні голосуючи за це рішення ми просто витратимо мільйон з бюджету. Щодо безпеки, то є відповідні органи, які мають забезпечити цю безпеку. Департамент освіти хоче цю будівлю списати і знести і їх можна зрозуміти. Треба убезпечити громадян, які проходять повз. Тому пропоную обтягнути цю будівлю сіткою, адже огорожу поставити там немає можливості», — зазначив Валерій Горб.


Натомість Вікторія Краснопір зазначила, що питання щодо демонтажу необхідно вирішити терміново, адже це в першу чергу безпека людей, які ходять повз це приміщення та можуть постраждати.

«В управлінні капітального будівництва наразі вивчають питання щодо демонтажу. Вони знаходять вихід, щоб зробити демонтаж якнайдешевше. Як тільки надійдуть пропозиції щодо вартості демонтажу — ми прозвітуємо перед депутатами», зазначила заступниця міського голови.

Після довгого обговорення депутати все ж вирішили не підтримувати рішення про списання вечірньої школи.
Поділитись

Новини по темі: