29 березня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Житомир
  • Прокуратура розпочала кримінальне провадження за фактом будівництва багатоповерхівки в Житомирі

Прокуратура розпочала кримінальне провадження за фактом будівництва багатоповерхівки в Житомирі

  • 28 грудня, 2018 10:29
У Житомирі прокуратура розпочала кримінальне провадження за зверненням мешканців щодо незаконної забудови прибудинкової території по вулицям Шевченко та В. Бердичівської.

Як повідомляє «Журналу Житомира» прокуратура Житомирської області, 27 грудня мешканців будинків, розташованих на розі вулиць Велика Бердичівська-Шевченка, зустрілись з заступником прокурора області та заступником керівника Житомирської місцевої прокуратури.

Під час зустрічі мешканці будинків розповіли про незаконну забудову прибудинкової території. По данному факту Житомирською місцевою прокуратурою внесено відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 364 КК України (зловживання владою або службовим становищем, що завдало істотної шкоди свободам та інтересам окремих громадян).

Наразі розпочато досудове розслідування, яке проводить слідчий відділ Житомирського відділу Головного управління Нацполіції в області.

Нагадаємо, 18 грудня на сесію міської ради прийшли житомиряни з вимогою припинити незаконне, на їхню думку, будівництво багатоповерхового будинку. 26 грудня, незважаючи на обурення житомирян, забудовник почав зводити паркан посеред двору житлових будинків.
Поділитись

Новини по темі: