29 березня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Житомир
  • В Житомирі на 10 зупинках встановили нові табло прогнозування транспорту. ФОТО

В Житомирі на 10 зупинках встановили нові табло прогнозування транспорту. ФОТО

  • 23 листопада, 2018 10:20
  • 1
На десяти зупинках громадського транспорту в Житомирі встановили нові табло з прогнозом транспорту. За допомогою нових пристроїв можна дізнатися реальний час прибуття транспорту, скористатися Wi-Fi, підзарядити мобільний пристрій чи навіть викликати поліцію.

Як розповіли "Журналу Житомира" в міській раді, наразі табло встановлені: вул. Перемоги, 12; вул. Театральна, 7; вул. Київська, 52; вул. Велика Бердичівська, 31; вул. Чуднівська, 103; вул. Вітрука, 38/34; вул. Покровська, 131 та 145; проспект Миру, 15 та проспект Миру, 37. 

Табло показує вид транспорту (тролейбус/автобус), номер та назву маршруту, час фактичного прибуття на дану зупинку. Одночасно можна буде побачити інформацію про 5 найближчих транспортних засобів.

В електронні табло вмонтовані камери відеонагляду, які інтегровані у систему “Безпечне місто” з подачею “картинки” до поліції та міської ради. Також на стійці табло розміщена “тривожна кнопка” із двостороннім голосовим зв’язком за допомогою якої можна викликати поліцію. USB-підзарядки для мобільних пристроїв безкоштовні, як і швидкісний Wi-Fi на професійному обладнанні. 

Табло встановленні в рамках проекту Бюджета участі, який переміг у 2017 році. Всього у Житомирі має з’явитися 13 таких табло.

















Поділитись

Новини по темі:

Комментарии

23 листопада, 2018 20:47:10

Який дурень то укладав? "Бульвар Старий". Старий бульвар мало би бути, бо тут слово "бульвар" не означає виду топоніму, а є частиною його назви