24 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Житомир
  • Начальник житомирського ТТУ перевірив якість надання послуг в тролейбусах та автобусах

Начальник житомирського ТТУ перевірив якість надання послуг в тролейбусах та автобусах

  • 13 листопада, 2018 17:02
  • 2
Начальник КП "ЖТТУ" Євгеній Демчик разом з начальником автобусного парку Романом Мусійчуком перевірили якість надання транспортних послуг в комунальному транспорті Житомира.

Про це на своїй сторінці в соцмережі повідомив начальник трамвайно-тролейбусного управління.
 

"Почали з автобусів, так як останнім часом почастішали випадки скарг на роботу водіїв. І хоча пасажири були всім задоволені, кілька недоліків я все-таки побачив. Більше скарг було щодо якості роботи тролейбусів. Зокрема, це відноситься до стану рухомого складу і температурного режиму в ньому. Над покращенням стану тролейбусів і трамваїв ми працюємо постійно. і намагаємося робити все, що в наших силах. до кінця тижня проведемо необхідні роботи, щоб в рухомому складі було тепліше", - написав Євгеній Демчик.


Також за словами Демчика, був звільнений водій комунального автобуса, через непрофесійне водіння якого постраждала житомирянка.

Нагадаємо, що в комунальному транспорті з недавнього часу працює сервіс Revizion. З його допомогою ви можете залишити відгук про роботу транспорту, написати скаргу або внести пропозицію про поліпшення якості роботи.

Поділитись

Новини по темі:

Комментарии

14 листопада, 2018 10:37:47

Шоумен. І жодних нарікань немає на валідатори??? Житомирці не вимагали їх відмінити??))

14 листопада, 2018 11:19:21

І ніхто з пасажирів не вимагав прибрати валідатори???))