19 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Житомир
  • Жителі Вересів просять владу Житомира відремонтувати дороги та провести освітлення

Жителі Вересів просять владу Житомира відремонтувати дороги та провести освітлення

  • 31 жовтня, 2018 10:21
Жителі приміського села Вереси звернулись до міської ради Житомира з проханням облаштувати вуличне освітлення та відремонтувати дороги в населеному пункті.

Відповідна онлайн-петиція була розміщена на сайті міськради 26 жовтня.

"Ми, жителі с. Вереси, звертаємося з проханням посприяти створенню безпечних та комфортних умов проживання членів громади шляхом облаштування вуличного освітлення та ремонту вулично-дорожньої мережі. Відсутність зовнішнього освітлення та незадовільний стан вулично-дорожньої мережі наших вулиць стало величезною проблемою, яка створює високу соціальну напругу в громаді, давно і гостро обговорюється серед людей. До того ж відсутність освітлення створює передумови підвищеної злочинності. 
Виходячи з вищевикладеного, просимо Вас при формуванні місцевого бюджету Житомирської міської об’єднаної територіальної громади на 2019 бюджетний рік передбачити капітальні видатки на освітлення та ремонт дорожнього покриття вулиць нашого мікрорайону: вул. І. Огієнка, Г. Сковороди, І. Франка, вул. Лісова та ін."
, - йдеться у петиції.

Підписати онлайн-петицію можна тут. Щоб ініціативу розглянули в мерії, вона повинна зібрати 250 підписів за 90 днів.

Нагадаємо, депутати Житомирської міської ради 27 вересня проголосували за створення Житомирської міської об'єднаної територіальної громади. Після приєднання села Вереси до Житомира міська рада обіцяє відремонтувати дорогу до села, школу і видавати "Картки житомирянина" жителям сільської ради.
Поділитись

Новини по темі: