29 березня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Влада
  • Нардеп з трибуни Верховної Ради назвав житомирський стадіон символом корупції

Нардеп з трибуни Верховної Ради назвав житомирський стадіон символом корупції

  • 26 лютого, 2021 12:52
У стінах Верховної ради України говорили про добудову центрального стадіону "Полісся". Народний депутат Арсеній Пушкаренко під час виступу назвав будівництво житомирського стадіону символом корупції, бездіяльності та безглуздя, передає "Спортивний Житомир".

"З цієї трибуни хотілось би висловитись про будівництво стадіону в Житомирі. Вже 15 років, вдумайтесь, 15 років його не можуть добудувати. Цей довгобуд - символ корупції, символ бездіяльності і символ безглуздя в місті Житомирі. Днями вболівальники футбольного клубу "Полісся" обґрунтовано вийшли з претензією до обласної державної адміністрації: коли ж все-таки буде добудовано стадіон "Полісся", - сказав нардеп.

Арсеній Пушкаренко закликав керівництво Житомирської ОДА добудувати споруду в найкоротші терміни.

 

 

"Ми, житомирські народні депутати: Тетяна Грищенко, Дмитро Костюк, Сергій Кузьміних, Богдан Кицак, Ігор Герасименко, звертаємось до керівництва обласної державної адміністрації і її голови Віталія Бунечка з вимогою в найкоротші терміни добудувати цей довгобуд. Сьогодні це обличчя нашої влади в місті Житомирі. Ми повинні поставити крапку в цьому питанні і добудувати цей стадіон. І змінити цей символ з корупції і безглуздя на місце, яке буде приносити задоволення всім житомирянам, де буде грати наша поліська команда, місце, куди будуть приходити і дорослі, і діти та пишатись своєю командою. Ми, як народні депутати в рамках парламентського контролю, тримаємо ситуацію на контролі, як народні депутати, докладаємо всіх зусиль і будемо докладати, щоб об’єкт був добудований, а виконавців, Житомирську обласну держадміністрацію, закликаємо в найкоротший термін закінчити цей об’єкт і показати всім, що наша влада спроможна доробити те, що не змогли інші", - сказав нардеп.



Нагадаємо, в кінці грудня 2020 року завершили першу чергу реконструкції, проте стадіон "Полісся" досі не здали в експлуатацію. 17 лютого під стінами ОДА пройшла акція протесту, під час якої Віталій Бунечко заявив, що ДАБІ повернула документи для уточнення. 22 лютого на коригування проектної документації реконструкції стадіону "Полісся" виділили 330 тис. грн.
Поділитись

Новини по темі: