29 березня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Житомир
  • Стадіон «Полісся» продовжує «тягнути» гроші з бюджету: на документацію витратять понад 300 тис. грн

Стадіон «Полісся» продовжує «тягнути» гроші з бюджету: на документацію витратять понад 300 тис. грн

  • 23 лютого, 2021 13:48
Департамент регіонального розвитку Житомирської ОДА 22 лютого уклав угоду з ТОВ "Проспект-проект" на коригування проєктної документації реконструкції стадіону "Полісся".

Вартість підписаного договору - 330 тис. грн. Закупівля була проведене без використання електронної системи. І в ProZorro було просто оприлюднено дані про угоду, передає Житомир інфо.

Роботи з коригування проєкту фірма має виконати до 4 березня 2021 року, джерело фінансування - місцевий бюджет.

ТОВ "Проспект-проект" зареєстроване в Житомирі по вулиці Михайлівська, 16. Спеціалізується фірма на діяльності у сфері архітектури, статутний капітал - 10 тис. грн. Власницею фірми є Грабчук Олександра Вікторівна.

Два роки тому, 21 лютого 2019 року, ТОВ "Проспект-проект" вже підписувало договір на коригування проєктної документації з реконструкції футбольного поля та благоустрій території центрального стадіону "Полісся". Тоді коригування проєкту обійшлося в 297,6 тис. грн.

Нагадаємо, в кінці грудня 2020 року завершили першу чергу реконструкції, проте стадіон "Полісся" досі не здали в експлуатацію.

17 лютого під стінами ОДА пройшла акція протесту, під час якої Віталій Бунечко заявив, що ДАБІ повернула документи для уточнення.
Поділитись

Новини по темі: