19 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Влада
  • Житомирська ОДА шукає начальника в новостворений департамент культури, молоді та спорту

Житомирська ОДА шукає начальника в новостворений департамент культури, молоді та спорту

  • 30 жовтня, 2019 13:26
  • 1
Житомирська облдержадміністрація шукає кандидатів на вакантну посаду директора новоствореного департаменту культури, молоді та спорту ОДА.

Про це розповів голова облдержадміністрації Віталій Бунечко.
 

«Нещодавно ми оновили структуру ОДА і за принципом об’єднання двох міністерств в Уряді створили департамент культури, молоді та спорту. Проте ще до об’єднання управлінь до мене, як керівника області, надходили неодноразові звернення та скарги від громадськості Житомирщини щодо діяльності керівників – Світлани Гресь та Тетяни Парфентієвої. І це ще раз підтвердило – Житомирській ОДА потрібні нові та фахові люди, які ввійдуть у команду лише через відкриті конкурси на загальних засадах. Тому вкотре закликаю сміливих, ініціативних та чесних особистостей подавати документи на конкурс директора культури, молоді та спорту ОДА», – наголошує Бунечко.


Зауважимо, що Світлана Гресь обіймає посаду начальника управління патріотичного виховання, молоді та спорту ОДА з червня 2014 року, а Тетяна Парфентієва виконувала обов’язки начальника управління культури та туризму ОДА з жовтня 2017 року.

Як повідомляв «Журнал Житомира», в Житомирській ОДА провели реорганізацію управлінь і департаментів. Відтепер в облдержадміністрації функціонує 13 структурних підрозділів.
Поділитись

Новини по темі:

Комментарии

31 жовтня, 2019 0:13:20

Нарешті приберуть це чудовисько Парфєнтієву!