27 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Влада
  • Демчик через суд хоче оскаржити звільнення з посади начальника Житомирського ТТУ

Демчик через суд хоче оскаржити звільнення з посади начальника Житомирського ТТУ

  • 19 вересня, 2019 12:24
Колишній керівник КП "Житомирське трамвайно-тролейбусне управління" Євгеній Демчик оскаржує в суді своє звільнення. Про це Демчик 19 вересня повідомив в Facebook.

"Давно не з'являвся, і багато хто вже могли подумати, що після звільнення з посади начальника трамвайно-тролейбусного управління, я десь сховався в надії на те, що про мене просто забудуть. Але ні. Весь цей час я займався юридичними питаннями, готуючи судовий позов про визнання та скасування розпорядження мера Сухомлина щодо мого звільнення, і днями ми його вже подали", - написав ексначальник ТТУ.

За словами Демчика, він хоче довести, що його звільнення є є необгрунтованим.
 

"Я хочу довести, і я впевнений, що у нас це вийде, що моє звільнення, історія з перевіркою, надуманими фактами про мої нібито зловживання в акті за результатами службового розслідування, яке проводили холуї мера, були звичайним цькуванням незручного для Сухомлина і його зграї лизоблюдів мене, як начальника трамвайно-тролейбусного управління. Всі, хто в цьому брав участь повинні бути притягнуті до відповідальності, щоб нарешті зрозуміти, адже не можна користуючись службовим положенням вирішувати якісь особисті конфлікти і голослівно обливати помиями кого б то не було", - написав на своїй сторінці в соцмережі Євгеній Демчик.




Нагадаємо, 23 липня Євгенія Демчика відсторонили від займаної посади на час проведення службового розслідування. Під час одного з засідань наглядової ради КП ЖТТУ міський голова запевняв, що на підприємстві за завищеними цінами закуповується паливо та автобусні шини. 

Сам Євгеній Демчик неодноразово повідомляв про політичне підґрунтя конфлікту навколо підприємства, упереджене ставлення міського голови та ігнорування владою міста проблем КП ЖТТУ.  Під час його перебування на посаді, він мав публічний конфлікт з заступником міського голови Дмитром Ткачуком та директором КП «Житомиртранспорт» Іваном Фурлетом. Розпорядженням міського голови від 22.08.2019 Євгеній Демчик був звільнений з посади.
Поділитись

Новини по темі: