13 жовтня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Спорт
  • Житомирський футбольний клуб "Полісся" отримав штраф у 100 тисяч гривень через вболівальників

Житомирський футбольний клуб "Полісся" отримав штраф у 100 тисяч гривень через вболівальників

  • Фото: ФК Полісся
  • 10 червня, 2023 14:25

Контрольно-дисциплінарний комітет Української асоціації футболу через пристуність на матчі вболівальників оштрафував житомирський ФК "Полісся" на 100 тисяч гривень.

Про це 9 червня повідомила  пресслужба Української асоціації футболу.

"За порушення додаткових заходів безпеки для організації та проведення матчів в Україні серед професіональних футбольних клубів в умовах воєнного стану під час матчу 8-го туру другого етапу чемпіонату України в першій лізі ФК «Полісся» (Житомир) — ФК «ЛНЗ» (Черкаси), який відбувся 27 травня, а саме — за повторне порушення вимог щодо проведення матчу без глядачів, зобов’язав ФК «Полісся» (Житомир) сплатити обов’язковий грошовий внесок у розмірі 100 000 грн", - йдеться в роз'ясненні.

У переліку штрафників "Полісся" не єдині. Штрафи у 100 тисяч гривень отримав львівський ФК «Рух», 50 тисяч гривень має сплатити рівненський ФК «Верес».

Нагадаємо, 27 травня у матчі 8 туру VBET UA Першої "Чемпіонської" футбольний клуб "Полісся" з Житомира вдома переміг футбольний клуб "ЛНЗ" з Черкас з рахунком 2:1 і став чемпіоном Першої ліги з футболу сезону 2022/23

Матч проходив на центральному стадіоні Житомира "Полісся". З нагоди виходу футбольного клубу "Полісся" до Прем'єр-ліги чемпіонату України з футболу 27 травня у Житомирі дві фанзони для вболівальників клубу.

Поділитись

Новини по темі: