29 березня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Спорт
  • ФК «Полісся» розірвав контракт з основним голкіпером та підписав першого новачка

ФК «Полісся» розірвав контракт з основним голкіпером та підписав першого новачка

  • 28 грудня, 2021 10:31
У зимове міжсезоння футбольний клуб "Полісся" проводить активну трансферну компанію. Клуб достроково припинив співпрацю з двома гравцями, а також підписав одного новачка.

Як повідомили в пресслужбі футбольного клубу, склад житомирян залишили основний голкіпер Заурі Махарадзе та півзахисник Ігор Чайковський.
 

"Під час зимової перерви розташування "поліських вовків" покидають два футболісти. За рішенням керівництва футбольного клубу “Полісся” команда достроково припиняє співпрацю з воротарем Заурі Махарадзе та півзахисником Ігорем Чайковським. Футбольний клуб "Полісся" вдячний гравцям за пророблену роботу та бажає подальших успіхів у кар’єрі", - повідомляється на Facebook-сторінці клубу.




Першим новачком "Полісся" в зимове міжсезоння став Арсеній Батагов. 19-річний півзахисник СК "Дніпро-1" виступатиме за "поліських вовків" на правах оренди до кінця сезону.

Арсеній Батагов також є гравцем молодіжної національної збірної України U-21.



Нагадаємо, житомирське "Полісся" в останньому матчі в 2021 році на домашньому стадіоні програло "Поділлю". Команда з Житомира перебуває дев'ятому місці в чемпіонаті.
Поділитись

Новини по темі: