19 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Події
  • Масове вбивство на Житомирщині: чоловік розстріляв з рушниці 7 осіб

Масове вбивство на Житомирщині: чоловік розстріляв з рушниці 7 осіб

  • 22 травня, 2020 8:52
Вночі 22 травня на Житомирщині стався конфлікт зі стріляниною, в результаті якого від вогнепальних поранень загинули 7 осіб. Як повідомляє "Журналу Житомира" поліція Житомирської області, події розгорталися у селі Новоселиця Попільнянського району.
 

"Сьогодні, близько 1.00, у селі Новоселиця Попільнянського району біля приватних ставків місцевий житель, орендар, під час конфліктної ситуації з невідомими здійснив ряд пострілів із мисливської рушниці, внаслідок чого смертельні вогнепальні поранення отримали сім осіб", – інформує поліція.


Обставини події з’ясовуються. На місці працюють слідчо-оперативні групи. Стрільця затримали, мисливську рушницю вилучили.

Слідчі розпочали кримінальне провадження за ч. 2 ст. 115 Кримінального кодексу України, це - умисне вбивство двох і більше осіб. Санкція статті передбачає до 15-ти років позбавлення волі або довічне ув‘язнення.

Пізніше заступник міністра МВС Антон Геращенко повідомив подробиці жахливої трагедії.
 

"На березі ставка, неподалік від села Новоселиця Попільнянського району відпочивала компанія киян, старих друзів, які там збиралися вже не раз половити риби. Всього за даними слідства їх було 9 чоловік, включаючи орендаря ставка, громадянина 3. 1962 р.н.

Після розпиття спиртних напоїв 6-ро відпочивальників лягли спати в сарайчик, що стоїть на березі ставу. Двоє залишилися розпивати спиртні напої з орендарем ставка.

Близько 1 години ночі, орендар ставка, професійний мисливець З., на ґрунті раптово виниклих різких неприязних відносин, почав розстрілювати відвідувачів зі своєї гладкоствольної мисливської рушниці марки "ІЖ". Спочатку він убив двох, що залишалися поруч з ним. Потім почав розстрілювати 6-х сплячих.

Всього він встиг розстріляти сімох людей. Лише один, почувши постріли, встиг втекти в ліс, вийти в село і викликати поліцію", - повідомив в соцмережі заступник голови МВС.

 

Увага! Фото не для людей зі слабкими нервами! 18+

Жертвами расстрела в Житомирской области стали добровольцы АТО: подробности

Жертвами расстрела в Житомирской области стали добровольцы АТО

Жертвами расстрела в Житомирской области стали добровольцы АТО

Жертвами расстрела в Житомирской области стали добровольцы АТО

Жертвами расстрела в Житомирской области стали добровольцы АТО

Жертвами расстрела в Житомирской области стали добровольцы АТО
ФОТО: Dетектив-Info


Пізніше стало відомо, що жертвами масового вбивства стали ветерани АТО і волонтери. Хто ці люди...
 
Поділитись

Новини по темі: