28 березня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Кримінал
  • Розстріляв гостей, які приїхали на відпочинок: деталі кривавої трагедії у Житомирській області

Розстріляв гостей, які приїхали на відпочинок: деталі кривавої трагедії у Житомирській області

  • 22 травня, 2020 9:30
У Житомирській області чоловік розстріляв з рушниці сімох осіб. Стало відомо, що це були гості, які приїхали до нього на відпочинок.

Про деталі кривавої трагедії повідомив заступник міністра МВС Антон Геращенко.
 

"На березі ставка, неподалік від села Новоселиця Попільнянського району відпочивала компанія киян, старих друзів, які там збиралися вже не раз половити риби. Всього за даними слідства їх було 9 чоловік, включаючи орендаря ставка, громадянина 3. 1962 р.н.

Після розпиття спиртних напоїв 6-ро відпочивальників лягли спати в сарайчик, що стоїть на березі ставу. Двоє залишилися розпивати спиртні напої з орендарем ставка.

Близько 1 години ночі, орендар ставка, професійний мисливець З., на ґрунті раптово виниклих різких неприязних відносин, почав розстрілювати відвідувачів зі своєї гладкоствольної мисливської рушниці марки "ІЖ". Спочатку він убив двох, що залишалися поруч з ним. Потім почав розстрілювати 6-х сплячих.

Всього він встиг розстріляти сімох людей. Лише один, почувши постріли, встиг втекти в ліс, вийти в село і викликати поліцію", - повідомив в соцмережі заступник голови МВС.


Підозрюваний у вбивстві 7 людей затриманий поліцейськими і знаходиться під вартою. Рушницю, з якої було здійснено масове вбивство, вилучено.

За словами Геращенка, затриманого буде направлено на судово-психіатричну експертизу.
 
Аерознімок місця трагедії
Поділитись

Новини по темі: