28 березня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Події
  • У Житомирі знову «замінували» виші: вибухотехніки і кінологи вже перевіряють будівлі

У Житомирі знову «замінували» виші: вибухотехніки і кінологи вже перевіряють будівлі

  • 15 липня, 2019 10:04
У Житомирі у черговий раз перевіряють інформацію про замінування декількох навчальних закладів. Інформація про можливе замінування найдішла на електронні скриньки вишів.

"15 липня до поліції від адміністрації двох з вищих навчальних закладів у м. Житомирі надійшли повідомлення про отримання електронних листів про нібито закладення вибухівки. Нині на місця подій виїхали і працюють поліцейські, які обстежують будівлі та навколишню територію вишів", - інформує ГУ Нацполіції Житомирської області.

У навчальних закладах працюють слідчо-оперативні групи Головного управління Нацполіції в області та Житомирського відділу поліції, працівники вибухотехнічної служби ГУНП, патрульні та представники інших правоохоронних відомств і екстрених служб. 

Поліцейські огородили по периметру території потенційної небезпеки, доступ до яких тимчасово обмежено. Також проведена евакуація присутніх у приміщеннях людей. 

Патрульні поліцейські забезпечують безпеку руху транспорту.

Це не перші випадки "замінування" навчальних закладів. В кінці червня в Житомирі сталася аналогічна подія, тоді електронні листи надіслали з країн Прибалтики, а в тексті говорилося про "помсту за Донбас".
Поділитись

Новини по темі: