29 березня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Кримінал
  • Житомирянин пострілом зі стартового пістолета вбив свого батька

Житомирянин пострілом зі стартового пістолета вбив свого батька

  • 19 березня, 2021 11:38
У Житомирі поліція розслідує вбивство чоловіка. Подія трапилась уночі 18 березня. Тоді місцевий житель повідомив про смерть свого 63-річного батька, а згодом з'ясувалось, що він сам причетний до його загибелі.
 

"О пів на 4 ранку до поліції зателефонував 28-річний житомирянин, який повідомив, що за їх спільним місцем проживання помер батько. Поліцейським слідчо-оперативної групи Житомирського районного управління, які виїхали за вказаною чоловіком адресою, молодший господар пояснив, що померлий мав хронічні захворювання, а ще міг з кимось поконфліктувати", – інформує ГУ Нацполіції Житомирської області. 


Судово-медичні експерти засвідчили, що смерть чоловіка настала внаслідок масивної внутрішньої кровотечі через отримане поранення у спину.

"У рамках першочергових слідчих дій поліцейські зібрали інформацію, яка вказувала на ймовірну причетність сина до загибелі чоловіка", – зазначають правоохоронці.

Попередньо з’ясовано, що увечері 18 березня у будинку відбулась побутова суперечка, у ході якої 28-річний молодик вистрелив у спину батькові зі стартового пістолета.
 

"Ми вилучили зброю, з якої, ймовірно, були здійснені постріли. Нині її направлено на експертне дослідження. Проводяться й інші слідчі дії для встановлення всіх обставин", – розповів начальник Житомирського районного управління поліції Сергій Синявський.


Підозрюваного у тяжкому злочині затримали. За позбавлення життя батька чоловікові може загрожувати від 7 до 15 років.

Нагадаємо, 15 березня в багатоповерхівці на вулиці Небесної Сотні чоловік застрелив свого сина.
Поділитись

Новини по темі: