19 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Кримінал
  • У Житомирі затримали серійного злодія, який спеціалізувався на автокрадіжках

У Житомирі затримали серійного злодія, який спеціалізувався на автокрадіжках

  • 3 жовтня, 2019 15:38
У Житомирі затримали ще одного злодія, який спеціалізується на крадіжках з автомобілів. Поліція підозрює чоловіка у причетності до 15 крадіжок з машин житомирян. Про це "Журналу Житомира" повідомили у поліції Житомирської області.

"До міського відділу поліції надійшло повідомлення від житомирянина про обкрадання його автомобіля на одній з центральних вулиць. Упродовж ночі хтось розбив скло дверцят і витягнув із салону особисті речі заявника та мобільник", - інформує поліція.

Чоловік також розповів, що зателефонував на свій номер з іншого гаджета. Йому несподівано відповів незнайомець, мовляв, готовий повернути телефон за певну грошову винагороду. Відтак призначили зустріч.
 

"Фактично під час передачі викраденого мобільного телефону власнику оперативники кримінальної поліції затримали двох спільників. Обидва – раніше судимі місцеві жителі. Один із них, 31-річний чоловік, обґрунтовано підозрюється нами у вчиненні серії крадіжок з автотранспорту. Викрадене він здавав до ломбардів. Певний час тривали заходи щодо встановлення його місця перебування", - повідомив начальник Житомирського ВП ГУНП Михайло Сорока.


За серію автокрадіжок чоловікові може загрожувати до 5 років позбавлення волі.

27 вересня правоохоронці затримали у Житомирі чоловіка під час вчинення крадіжки з автомобіля. За наявною у поліції інформацією, затриманий причетний до понад двох десятків подібних випадків.
Поділитись

Новини по темі: