19 березня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Кримінал
  • Спіймано злодія, на рахунку якого серія крадіжок з автомобілів житомирян. ФОТО

Спіймано злодія, на рахунку якого серія крадіжок з автомобілів житомирян. ФОТО

  • 27 вересня, 2019 13:27
Уночі 27 вересня правоохоронці затримали у Житомирі чоловіка під час вчинення крадіжки з автомобіля. За наявною у правоохоронців інформацією, затриманий причетний до понад двох десятків подібних випадків. Про це "Журналу Житомира" розповіли у ГУ Нацполіції Житомирської області.

"Уночі 27 вересня в одному з мікрорайонів обласного центру оперативники затримали підозрілого чоловіка, який щойно викрав інструменти з машини, припаркованої у дворі багатоповерхівки. Щоб дістатися салону, він розбив скло", - інформує поліція.

Також з’ясувалось, що за ніч тим же способом чоловік встиг обчистити ще дві автівки, які знаходились у сусідніх дворах. При ньому були вилучені викрадені з чужих машин речі, а також засоби, якими він скористався для проникнення до авто.
 

"За місцем проживання затриманого правоохоронці провели санкціонований обшук, вилучивши у результаті докази причетності його до інших подібних злодіянь. Правоохоронці мають обґрунтовані підозри щодо вчинення чоловіком понад двох десятків крадіжок у Житомирі", - говорять у ГУНП.


Про затриманого відомо, що він є 31-річним житомирянином, який раніше уже притягувався до кримінальної відповідальності. За серію крадіжок йому може загрожувати до 5 років позбавлення волі.







Поділитись

Новини по темі: