23 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Кримінал
  • Житомирський суд взяв під варту чоловіка, який підозрюється у вбивстві дитини

Житомирський суд взяв під варту чоловіка, який підозрюється у вбивстві дитини

  • 30 травня, 2019 14:36
Корольовський районний суд Житомира розглянув клопотання слідчих поліції і визначився з обранням міри запобіжного заходу чоловіку, який підозрюються у жахливому вбивстві своєї 5-річної доньки в Овруцькому районі.

Про це "Журналу Житомира" повідомили у ГУ Нацполіції Житомирської області.

Слідче управління ГУНП, яке розслідують кримінальне провадження за фактом умисного вбивства 5-річної дівчинки в Овруцькому районі, подали до суду клопотання про обрання підозрюваним батькам міри запобіжного заходу у вигляді взяття під варту.

29 травня за рішенням Корольовського районного суду 41-річну жительку Овруцького району взято під варту на 60 діб без права внесення застави

Така ж міра запобіжного заходу застосована судом 30 травня і до 50-річного батька загиблої дитини. Найближчі 2 місяці підозрюваний в особливо тяжкому злочині чоловік проведе в ув’язненні.

Нагадаємо, 28 травня у Головному управлінні Національної поліції в Житомирській області повідомили про вбивство 5-річної Даринки Макарчук. За інформацією правоохоронців, 27 травня до поліції надійшло повідомлення про те, що в одному із сіл Овруцького району батьки вбили свою 5-річну дитину. На місце події негайно виїхали слідчо-оперативні групи Головного управління Нацполіції в Житомирській області та Овруцького відділення ГУНП. Загибла дівчинка раніше була вилучена із своєї сім’ї і певний час проживала у прийомній родині. Однак минулого року рішенням суду була повернута біологічним батькам. Нині обоє батьків затримано. Розпочато кримінальне провадження. Виконком Житомирської міськради вимагає покарати винних у трагедії "активістів". З приводу трагедії висловився міський голова Житомира Сергій Сухомлин.
Поділитись

Новини по темі: