19 квітня, 2024
Ми в соцмережах

«Ранок з Інтером» запускає нову рубрику про життя на карантині

  • 7 квітня, 2020 11:49

Сьогодні в програмі «Ранок з Інтером» стартувала нова рубрика - «Безпечний карантин». Тепер глядачі щодня будуть дізнаватися ще більше корисних порад і рекомендацій, які допоможуть зберегти здоров'я під час пандемії коронавирусу. Ведучі Дмитро Чистяков і Марина Іскра покажуть і розкажуть, що кожен з нас може робити, щоб мінімізувати ризик зараження і поширення вірусних інфекцій дома. Відповіді на найактуальніші питання під час карантину - в новій рубриці «Безпечний карантин» в «Ранку з Інтером».

«Пандемія коронавирусу COVID-19 підштовхує нас переглянути свої споживчі, побутові та гігієнічні звички, - розповідає Дмитро Чистяков. - Звичайний похід в магазин тепер стає справжнім квестом. У цій рубриці ми розповімо глядачам, як пережити карантин без шкоди для здоров'я. Наприклад, що потрібно врахувати при покупці і зберіганні продуктів харчування, чому після походу в магазин важливо провести дезінфекцію продуктів, як переконати дитину помити руки і багато-багато іншого».


Сімейна пара - Дмитро Чистяков і Марина Іскра - добре відомі глядачам «Інтера» як ведучі рубрики «Кухонні поради» в «Корисній програмі», в якій розповідають про правила вживання і зберігання продуктів. У «Ранку з Інтером» вони будуть ділитися простими і корисними порадами, як найбільш комфортно і безпечно організувати своє життя в умовах карантину.

«Тепер ми будемо бачитися зі своїми улюбленими глядачами ще частіше, - говорить Марина Іскра. - У «Ранку з Інтером» ми поділимося інформацією, як правильно мити руки, дезінфікувати холодильник і з чого зробити антисептик в домашніх умовах. Повірте, таких рецептів ви точно ще не бачили! Ці поради вже перевірені експертами і будуть корисні абсолютно всім».


Нагадаємо, в період карантину рекомендується не виходити з дому без необхідності. Дотримуйтесь правил гігієни, дивіться рубрику «Безпечний карантин» в «Ранку з Інтером» і будьте здорові!

Перший випуск нової рубрики

 

Поділитись

Новини по темі: