29 березня, 2024
Ми в соцмережах

Цікаві букети до дня Святого Валентина

  • 25 лютого, 2020 21:14

14 лютого, День Святого Валентина, або ж День Всіх Закоханих – чудове свято кохання, на яке з захватом і задоволенням чекають мільйони пар по всьому світі. Закохані готують одне одному приємні сюрпризи і незвичайні подарунки. Хтось наважується зізнатися в коханні, або ж, навіть, зробити пропозицію руки і серця саме в цей день.

Звичайно, не обходиться святкування і без квітів. Однак, просто подарувати троянди вже не так цікаво і захопливо. Адже, так хочеться здивувати свою половинку, вручити щось незвичайне. Флористичне мистецтво не стоїть на місті, тому в сучасних магазинах можна придбати дуже цікаві композиції.

троянди

Букет в формі серця

Головним символом кохання завжди було серце. Саме тому, подарункові композиції в вигляді серця стали дуже популярними. Такі букети троянд виглядають дуже ефектно, проте, не обов’язково дарувати саме ці квіти. Підійдуть будь-які рослини, або навіть цукерки.

троянди

Зручність подарунка в тому, що він не потребує вази. Головки квітів закріплюють в спеціальній губці, просоченій водою і допоміжними речовинами для підкормлювання. Така композиція буде радувати своєю ніжністю і красою набагато довше, ніж звичайний букет.

троянди

Якщо композиція в коробці, то її дно, зазвичай, встелене спеціальною плівкою. Таким чином, коробка не пропускає вологу. Після того, як квіти зав’януть чи засохнуть, її можна буде використовувати в якості скриньки для зберігання прикрас, або інших дрібничок.

Вінок в формі серця

Флористичний вінок в формі серця – це, практично, та ж композиція, тільки легша, тонша і витонченіша. Такий подарунок зможе прослужити прикрасою для приміщення, або дверей. Матеріали, квіти і кольори можна вибирати будь-які, адже форма говорить сама за себе.

троянди

Кущові троянди – ніжно і елегантно

Кущові троянди відрізняються особливою красою. Ці, невеликі бутончики виглядають дуже ніжно, а букети з них будуть зберігати свій вигляд набагато довше, ніж звичайні квіти. Чудовий подарунок для молодих дівчат. До того ж, вони не потребують особливої упаковки, достатньо, навіть, просто перев’язати стебла красивою стрічкою чи мотузочкою.

троянди

Маленькі композиції – для практичних дівчат

Деякі особи жіночої статі цінують практичність понад усе. В таких випадках підійдуть маленькі квіткові композиції. Не важливо, будуть це троянди, чи інші квіти. Композиції можуть бути найрізноманітнішими:

  • в посуді;
  • в корзинці;
  • в коробці;
  • без основи.

Такий, невеличкий презент прикрасить інтер’єр і буде довго радувати своє свіжістю і незвичайним виглядом. Ідеальна альтернатива звичайному букету, який, без належного догляду, зів’яне за кілька днів. Його можна доповнити невеличкими сувенірчиками в вигляді цукерок, або маленьких іграшок, статуеток.

композиції

Букети з декоративними серцями

В цьому випадку доречні будь-які квіти різних кольорів: червоно-біла, червоно-рожева, біло-малинова або кремово-рожева гама букета підійде. Декоративний стиль передбачає різноманітність матеріалу, ненав'язливу упаковку і, звичайно ж, прикрасу у вигляді головного символу свята. Сердечка в букеті можуть бути виконані з найрізноманітніших матеріалів:

  • паперовими;
  • фетровими;
  • дерев'яними;
  • плюшевими;
  • пряниковими, або з цукерок.

букети

Головне – проявити фантазію, і вкласти душу в подарунок, тоді він точно здивує свого отримувача і запам’ятається надовго. Також, чудовий спосіб зробити несподіваний подарунок – це доставка квітів. Замовивши її, замовник гарантовано отримає квіти вчасно, і навіть не треба буде ходити в переповнені квіткові магазини для покупки.

Поділитись

Новини по темі: