18 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Афіша
  • 19 грудня в День Святого Миколая пройде концерт «Mad Heads» на Михайлівській в Житомирі

19 грудня в День Святого Миколая пройде концерт «Mad Heads» на Михайлівській в Житомирі

  • 12 листопада, 2018 13:25
Управління культури Житомирської міськради оголосило тендери на придбання послуг з організації та проведення новорічних та різдвяних свят, а саме заходу «Казкове Багаття» та фестивалю «Різдвяна Панчоха», передає Житомир інфо.
 

«Казкове Багаття» з 19 по 26 грудня


У тендерній документації зазначено, що захід «Казкове Багаття» планується провести на Михайлівській з 19 по 26 грудня. В рамках цього заходу збираються облаштувати 3D фотозону «Визначні події міста», казкові фотозони «Вечори на хуторі біля Диканьки», «Козаки», «Жив був Пес».

Прикрасити Михайлівську гірляндами та сніжинками з пінопласту та декорувати сцену світлодіодними гірляндами і великими ялинковими прикрасами. Також мають пошити костюми Святого Миколая, двох янголів та 20 костюмів для аніматорів.

В рамках святкової програми на 19 грудня в День Святого Миколая запланований концерт за участю:

  • Артема Кондратюка,
  • подружжя Яремчуків
  • рок-гурту «Mad Heads»
 

«Багаття казок» з 22 по 23 грудня


Організація та проведення самого ж заходу «Багаття казок» з 22 по 23 грудня передбачає проведення вистави-казки та мінімум двох ігрових новорічних програм, а також залучення Сашка Лірника до виступу з програмою тривалістю 2 години.

Святкування Католицького Різдва 25 грудня відбуватиметься за сценарієм, розробленим переможцем тендеру.

Очікувана вартість послуг з організації перерахованих вище заходів – 500 000 грн.
 

«Фестиваль Панчохи» - 21 грудня


«Фестиваль Панчохи» планується провести на Михайлівській 21 грудня. В рамках цього заходу передбачається залучення артистів та національних товариств міста з концертними номерами новорічної тематики, виставка для дітей та ігрова програма з аніматорами.

Тендерною документацією передбачається облаштування виставкової зони конкурсу на кращу Різдвяну Панчоху з 8-ма декорованими подіумами. Для самого конкурсу мають бути виготовлені пінопластові заготовки панчохи та рукавички у кількості 80 штук. Інсталяція конкурсних робіт триватиме близько місяця.

Також в рамках фестивалю мають облаштувати окрему фотозону «Панчоха» з декоративними шкарпетками, зірочками, свічками та хвоєю.

Очікувана вартість послуг з організації та проведення цього фестивалю – 60 000 грн.

Аукціони по обом тендерам заплановано провести 23 листопада, тоді ж і мають визначитися переможці, які проводитимуть та організовуватимуть святкові заходи з 19 по 26 грудня на Михайлівській у Житомирі.

Нагадаємо, 8 листопада на сесії Житомирської міськради депутати не дозволили збільшити до 700 тис. грн витрати на святкування новорічних світ, тому влада міста збирається шукати спонсорів.

Як повідомлялось, до Нового року у Житомирі пішохідну вулицю Михайлівську планують прикрасити підсвіченими парасольками, а на майдані Корольова хочуть встановити живу ялинку, яку подарують бізнесмени.
Поділитись

Новини по темі: