28 березня, 2024
Ми в соцмережах

У Житомир з гастролями їде Закарпатський театр

  • 1 квітня, 2011 18:13
11 і 12 квітня в Житомирі відбудуться гастролі Закарпатського державного театру.

Театр покаже житомирянам свої найпопулярніші спектаклі.

11 квітня театралів чекає французька комедія "Обережно, жінки!".
12 квітня - скандально відомий трагіфарс "Ласкаво просимо, ПАН МАЙОР!"



"Жінки - дивні істоти, вони швидше повірять абсолютно ідіотським байкам, ніж власним очам", - так наївно думав молодий художник-ловелас Серж Дюбуа, заводячи одночасно роман з трьома такими на перший погляд різними жінками: милою та довірливою ​​студенткою Лулу, грубуватою і впевненою в собі барменкою Жаклін і щедрою старенькою маркізою Марісабель. 

Але спільне в них все ж є - кожна з них мріє бути єдиною в житті коханого. І ось випадок зводить їх разом і руйнує їх світлі мрії. Молодий чоловік на власній шкурі дізнається, на що здатні три розлючені жінки.



Старший син служить в армії і воює десь на Сході з партизанами. Його командир після чергового поранення отримує коротку відпустку для відпочинку. Син переконує майора провести ті дні в його будинку, де за командиром будуть добре доглядати.

Так в тихій буржуазній сім'ї з'являється солдафон, який швидко ставить там все з ніг на голову і доводить всіх буквально до сказу. Родичі терплять всі знущання заради того, щоб майор після повернення до війська поліпшив умови служби їх синові. Але ця благородна мета виявляється абсурдною, оскільки на сина приходить похоронка, тільки листоноша так і не  віддає її.

Поділитись

Новини по темі: