27 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Спорт
  • ФК «Полісся» провів відкрите тренування для фанів: яскраві емоції від зустрічі з кумирами

ФК «Полісся» провів відкрите тренування для фанів: яскраві емоції від зустрічі з кумирами

  • Фото: Журнал Житомира
  • 21 березня, 2024 11:00

Вболівальники ФК «Полісся» мали нагоду відвідати відкрите тренування улюбленої команди.

20 березня на Центральному стадіоні футбольний клуб «Полісся» провів відкрите тренування.

Вхід до стадіону був вільним, а фани мали змогу фотографуватись з улюбленими спортсменами, отримати автограф та придбати сувеніри ФК «Полісся».

Трибуни стадіону були заповнені вболівальниками, а коли настав момент виходу команди, більшість з фанів рушили їх зустрічати.


Фото: Журнал Житомира

Фани із захопленням спостерігали за тренуванням та раділи можливості спостерігати підготовку улюбленої команди.

«Вболіваю за нашу команду, цікаво спостерігати за її розвитком, за новими гравцями у команді. Прийшов сьогодні гарно провести час та підтримати улюблене «Полісся», — каже Андрій.


Фото: Журнал Житомира

Сюрпризом для фанів стала поява Бені Макуана, кращого іноземного гравця українського чемпіонату 2023 року за версією сайту "Український футбол». Він із радістю фотографувався з вболівальниками та роздавав автографи.


Фото: Журнал Житомира

Поспілкуватися зі ЗМІ та вболівальниками на тренування прийшов і в.о. головного тренера Сергій Шищенко. За його словами, гравці здолають невдачі, які спіткали команду на останніх іграх. Наразі команда готується до півфінального матчу Кубка України з футболу, де змагатиметься із «Ворсклою» з Полтави.

3 квітня «Полісся» змагатиметься за можливість грати у фіналі Кубка України. Саме таку ціль, за словами Сергія Шищенка перед собою ставить команда. 


Фото: Журнал Житомира

Поділитись

Новини по темі: