28 березня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Влада
  • «Далі своє слово скаже суд». Венедиктова підписала підозру «слузі» Кузьміних

«Далі своє слово скаже суд». Венедиктова підписала підозру «слузі» Кузьміних

  • 1 лютого, 2022 8:29
Генеральна прокурорка України Ірина Венедіктова підписала підозру народному депутату України, якого 28 січня зловили під час отримання хабаря. Про це Венедіктова повідомила на своїй Facebook-сторінці.

Імені затриманого народного депутата Венедиктова не назвала. Вочевидь, йдеться про народного депутата Сергія Кузьміних.

Депутат підозрюється у скоєнні злочину з використанням своїх службових повноважень і впливу. Мова про правопорушення в сфері медицини.
 

"Минулої п’ятниці детективами НАБУ за процесуального керівництва прокурорів САП був викритий народний депутат України 9 скликання. Депутат підозрюється у скоєнні злочину з використанням своїх службових повноважень і впливу. Мова про правопорушення в сфері медицини. Медицини, на яку сьогодні держава виділяє колосальні кошти і небезпідставно, звісно. Образливо. Нічого і додати... Підозра мною підписана. Далі своє слово скаже суд", - написала Ірина Венедіктова.

 

Що відомо


28 січня в пресслужбі НАБУ заявили, що разом із САП та Офісом генпрокурора викрили народного депутата під час отримання неправомірної вигоди у розмірі 558 тис. грн. 

За даними слідства, нардеп отримав гроші за допомогу в укладанні контрактів між приватними компаніями та лікарнею у Житомирській області.

Сергій Кузьміних у 2019 році був обраний депутатом Верховної Ради 9-го скликання від партії "Слуга Народ" за виборчим округом №67 (Житомирська область).

Голова фракції "Слуга народу" Давид Арахамія прокоментував затримання народного депутата Сергія Кузьміних.
Поділитись

Новини по темі: