29 березня, 2024
Ми в соцмережах

На Житомирщині під час встановлення зламалась навпіл новорічна ялинка. ФОТО

  • 14 грудня, 2021 16:48
У Житомирській області під час транспортування новорічної ялинки порвали інтернет-дроти й лишили декілька населених пунктів без доступу в мережу. При встановлені ялинки відбувся ще один казус: дерево зламалося навпіл.

Як повідомляє сайт "Твій Романів", ялинку везли з села Булдичів до селища Романів.

“Під час доставки ялинка зачепила гіллям та обірвала інтернет-кабелі Вест-Нетворк на стовпах у Романівці та у Корчівці. Провайдер зазначив, що дерево обірвало оптоволоконний зв’язок, завдавши чималого збитку і залишивши без інтернету кілька населених пунктів”, – йдеться у повідомленні.

Ялинку почали встановлювати на площі Єдності у Романові 14 грудня. Під час натягування тросів ялинка переламалася навпіл. Верхівка, на якій у той момент знаходився арборист, впала вниз.
 

“Ми намагалися вирівняти ялинку. І в певний момент ялинка зламалася. Я, знаходячись на висоті орієнтовно метрів 12, впав разом з верхівкою донизу. Врятувала страховка, щоправда добре подряпав обличчя і отримав забій”, – розповів сайту арборист Олександр Вигівський.


Наразі в селищній раді вирішують, як терміново знайти заміну новорічній красуні. Свято відкриття заплановане на 19 грудня.



Фото: Твій Романів
Поділитись

Новини по темі: