19 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Житомир
  • За 800 тис. грн у Житомирі відремонтували сквер: реконструкцію ще двох перенесли на 2022 рік. ФОТО

За 800 тис. грн у Житомирі відремонтували сквер: реконструкцію ще двох перенесли на 2022 рік. ФОТО

  • 14 грудня, 2021 8:50
У Житомирі оновлені сквери на проспекті Миру та на майдані Короленка з’являться наступного року. Кошти на ці сквери заклали ще влітку 2021 року, вони спрямовувались на виборчі округи, але до робіт поки на цих ділянках не приступали.

Як пояснив в коментарі Житомир інфо начальник УКБ, на розроблення двох проєктів пішло більше часу, а усі закладені кошти перейдуть на наступний рік.

Ще один сквер, який також планували відремонтувати, – територія на перехресті вул. М. Грушевського – Князів Острозьких. Цей проєкт повністю завершений: тут поклали тротуарну плитку, встановили лавки, баки для сміття та зробили освітлення. Роботи виконував підрядник ТОВ «Полісся Міськбуд». Така реконструкція обійшлася місту в понад 800 тисяч гривень.





Фото: Житомир інфо
 

«Перший сквер – на Князів Острозьких і Грушевського. На цьому об'єкті роботи вже завершені повністю, він готовий до вводу в експлуатацію. По проспекту Миру пройшла процедура закупівлі, підписано договір з підрядною організацією, з технічним наглядом. Плануємо в цьому році розпочати підготовчі роботи стосовно скверу на майдані Короленка. Там проєкт ще на експертизі, й у цьому році, якщо встигнемо на експертизу, то буде оголошений тендер, але об'єкт буде виконуватись в наступному році. Так, планували завершити ці сквери до кінця року, але, на жаль, кошти були виділені наприкінці літа. Поки була оголошена процедура закупівлі на виготовлення ПКД – це два місяці. Деякі проєкти були зроблені, невеликі обсяги – швидше, а деякі з таким терміном, тому що були коригування. Маю на увазі, що вносили зміни, депутати вносили свої пропозиції в робочих групах, на нарадах, і тому деякі об'єкти у нас вийшли цього року перехідними», – розповідає начальник управління капітального будівництва В’ячеслав Глазунов.


23 листопада управління капітального будівництва підписало договір на реконструкцію території з облаштуванням скверу за адресою проспект Миру, 9 з підрядником ТОВ «БУДІВЕЛЬНО-ТОРГІВЕЛЬНА КОМПАНІЯ СВІТ БУДІНВЕСТ». Вартість робіт складатиме 3 млн 150 тисяч гривень. 

В тендері вказано, що роботи мали почати 22 листопада 2021 і завершити до 31 березня 2022.





Фото: Житомир інфо
Поділитись

Новини по темі: