25 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Події
  • Залишили вдома дітей і зникли: на Житомирщині поліція та рятувальники розшукують подружжя

Залишили вдома дітей і зникли: на Житомирщині поліція та рятувальники розшукують подружжя

  • 7 грудня, 2021 14:57
В селі Парипси Житомирської області розшукують зникле подружжя. Відомо, що чоловік та жінка декілька днів тому пішли з дому та не повернулись. В їх будинку залишились двоє маленьких дітей, якими наразі опікуються родичі. Про це повідомили у поліції Житомирської області.
 

"Про родину відомо, що вона перебуває на обліку соціальних служб і на вихованні дорослих є двоє малолітніх дітей, віком 7 та 4 років. Саме старший хлопчик розповів, що мама з татом нібито пішли рибалити ще кілька днів тому (імовірно 4 грудня) і додому не повернулися. З оселі, де вони перебували самі, дітей забрали родичі", - йдеться у повідомленні.


До пошуків 26-річної жінки та її 31-річного чоловіка долучились поліцейські, рятувальники, представники місцевої громади та водолази.

Наразі триває обстеження ставу та навколишньої території. У результаті пошуків, у тому числі із залученням квадрокоптера, на водоймі було виявлено пустий притоплений човен, яким міг користуватись зниклий.

Станом на 13:00 7 грудня обстеження дна ставу водолази були змушені припинити через несприятливі погодні умови. Роботи планується відновити, як тільки це стане можливим.

Водночас поліцейські перевіряють й інші версії розвитку подій.
 
Поділитись

Новини по темі: