25 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Житомир
  • Реконструкція житомирського аеродрому: міськрада відхилила заявки учасників тендеру на 800 млн грн

Реконструкція житомирського аеродрому: міськрада відхилила заявки учасників тендеру на 800 млн грн

  • 19 листопада, 2021 10:33
  • 1
Управління капітального будівництва Житомирської міської ради відхилило всі заявки на участь у тендері на реконструкцію аеродромного комплексу у Житомирі загальною вартістю 801 млн грн. Про це свідчить інформація на майданчику Prozorro.

На участь в аукціоні претендувало три компанії – ТОВ «Онур Конструкціон Інтернешнл», ПП «Автомагістраль», ТОВ «Ростдорбуд», повідомляє gmk.center.

Спочатку замовник припустився всіх претендентів до участі в аукціоні. У свою чергу, підприємства написали скарги до Антимонопольного комітету України (АМКУ) щодо порушення Житомирською міськрадою законодавства у сфері закупівель. Після розгляду скарг АМКУ зобов'язала замовника скасувати рішення щодо допуску компаній до аукціону.

За умовами тендеру, реконструкція аеродромного комплексу мала завершитися до кінця 2022 року. Злітно-посадкову смугу мають подовжити до 2,5 тис. м та розширити до 40 м.

Така ситуація повторюється вже вдруге. Перший тендер було оголошено у червні 2021 року. Тоді вартість робіт оцінювалась у 476,3 млн грн. Проте торги було скасовано через порушення технічних вимог та неможливість усунути порушення законодавства у сфері публічних закупівель.
Поділитись

Новини по темі:

Комментарии

Натали Павловская
19 листопада, 2021 11:23:13

А ці інвестори вже пспілкувались в васником ЮПІДЖІ. Треба обов'язково. Він би їм розказав, як і що ця "проползицька" команда робить з інвесторами. Як один (Кондратюк) зізнається на відео під час засідання робочої групи перед депутатами ЖМР та представниками громадскості "не читає того, що підписує" . Як Блажиєвський (керівник департаменту містобудування) разом з Чернишом (директор юрдепартаменту)підпроблений протокол громадських слухань до суду приносять. Причому цю їх підробку по ТСН по всій Україні показують. Як Сухомлин намагався сховатися в кабінеті , а перед тим подратися (теж перед журналістами та камерами) з предтсавником громадскосі, щоб видерти в нього з рук акт Держгеокадастру про нецільове використання земелеьної ділянки на проспекті Незалежності, 29. Можна розказувати багато Але Я думала, що взірець тупого та безглуздого невиконання українських законів - це газова камера (АЗС ЮПІДЖІ) на проспекті Незалежності, 29, яка збудована та функціонує всуперечь УСІМ ЗАКОНАМ ДЕРЖАВИ УКРАЇНА, Але ж страшні дії, їх глупість та бездарність шлункоголових "проползитів" меж не мають - вони незаконно збудували собі будинки у прибрежній зоні річки (де заборонено будівництво), і тепер спостерігають, як повз вікон їх "елітних" будинків пропливають фекалії, бруд, дохла риба, різнокольорова вода, вони нюхають, як це все смердить. Дійсно сказав Булгаков - "пример бесконечности - это человеческая глупость" Шановні інвестори, подивиться на неконно збудовані "елітні" буднки "проползитів" на берегах річки Тететрів, вам все стане ясно. Щіро співчуваю інвесторам, с ким ви зв'язалися