26 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Кримінал
  • Поліція розшукує на Житомирщині громадянина Туреччини: його підозрюють у вбивстві українки

Поліція розшукує на Житомирщині громадянина Туреччини: його підозрюють у вбивстві українки

  • 8 листопада, 2021 18:02
Поліцейські розшукують в Житомирській області громадянина Туреччини, 48-річного Karatas Ekrem (Каратас Екрем). Його підозрюють у вбивстві мешканки місті Рівне. Як повідомила поліція Житомирської області, вбивство сталося 2-го листопада.

"47-річна рівнянка виявила закривавлене тіло 38-річної жительки обласного центру в власній квартирі, яку здавала в оренду подобово. Загибла винаймала житло на вулиці Волинської Дивізії для знайомого іноземця, якому приходила допомогти по господарству", - розповіли правоохоронці.
 

Слідчі встановили, що після скоєного злочину зловмисник автобусом сполученням "Рівне-Житомир" доїхав до Житомира, звідки попутним транспортним засобом Renault Trafic червоного кольору дістався до Бердичева.

Наразі працівники карного розшуку обласного управління поліції та Рівненського РУП продовжують заходи щодо встановлення його місця перебування. За фактом умисного вбивства громадянину Турецької Республіки заочно повідомлено про підозру та оголошено у державний розшук.

"Якщо вам відома будь-яка інформація щодо підозрюваного в особливо тяжкому злочину, прохання негайно повідомити за номерами телефонів: 0686771234, 0989508249, 0986342123 або на спецлінію 102", - закликає поліція.

Поділитись

Новини по темі: