20 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Житомир
  • Житомирську обласну лікарню готують до масштабної реконструкції: лише проєкт коштуватиме 17 млн грн

Житомирську обласну лікарню готують до масштабної реконструкції: лише проєкт коштуватиме 17 млн грн

  • 2 листопада, 2021 11:34
У Житомирі збираються реконструювати обласну лікарню ім. Гербачевського. На порталі Prozorro оголошено тендер на виготовлення проєктно-кошторисну документації. 

Згідно з проєктною документацією, в лікарні хочуть оновити 5 лікувальних корпусів та адміністративно-господарські будівлі.

Проєктувальник має передбачити: утеплення фасадів, ремонт вхідних груп, заміну вікон та дверей, ремонт покрівлі, встановлення нових ліфтів, заміну інженерних мереж, заміну сантехніки, влаштування системи вентиляції та кондиціювання, ремонт внутрішніх приміщень, влаштування системи пожежної сигналізації, встановлення технологічного обладнання, ремонт зовнішніх мереж, влаштування тротуарів та проїздів і будівництво вертолітного майданчика.




1 листопада пройшов аукціон на визначення підрядника. Мінімальну суму за виготовлення проєкту – 16 млн 990 тис. грн – запропонувало ТОВ "Будівельний Альянс Монтажпроект". 

У разі підписання договору компанія має виготовити проєкт до 1 квітня 2022 року.

ТОВ "Будівельний Альянс Монтажпроект" – зареєстроване у Житомирі в 2018 році. Основний вид діяльності – будівництво житлових і нежитлових будівель. Керівником є Роман Гринкевич. Статутний капітал – 500 000 грн.


Поділитись

Новини по темі: