20 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Житомир
  • Величезний прапор на Соборному майдані через місяць почав рватися. ФОТО

Величезний прапор на Соборному майдані через місяць почав рватися. ФОТО

  • 22 вересня, 2021 13:39
Прапор на майдані Соборному в Житомирі провисів у гарному стані лише місяць. Його офіційно підняли в центрі міста 23 серпня, а вже 22 вересня видно, що він почав рватися.

Прапор коштував 30 тис. грн. Його змінюватимуть, за потреби, кожних два місяці. Про це в коментарі виданню "Перший Житомирський" сказав начальник управління капітального будівництва Житомирської міської ради В’ячеслав Глазунов.
 

"Ми вже передали прапор на обслуговування КП "Зеленбуд". Директор цього підприємства знає про те, що прапор почав сотатися, він повинен його закупити. Його вартість приблизно 30 тисяч гривень. У нас є ще один зимовий прапор в запасі, зараз піднятий прапор з літньої тканини. Вони зроблені з різних матеріалів, з яких саме – точно не скажу", – зазначив Глазунов.


В КП "Зеленбуд" говорять, що прапор буде на балансі підприємства лише через тиждень, і тільки тоді будуть вирішувати, замінювати його, чи ні.
 

"Поки що сказати нічого не можу. Взагалі передбачена заміна прапора кожні 2 місяці, але якщо прапор буде  гарному стані через два місяці, тоді не буде сенсу заміняти його на новий. Передача прапору на баланс "Зеленбуду" відбудеться орієнтовно через тиждень. Коли передадуть нам прапор на обслуговування, ми вивчимо питання про те, де цей прапор замовляли, яка його вартість, промоніторимо ринок, і тоді будемо піднімати питання його заміни. Закупати прапори буде балансоутримувач, тобто, наше підприємство», – коментує директор КП "Зеленбуд" Олександр Волокіта.


Прапор шили на замовлення у Вінниці. Його ширина – 14 метрів, висота – 8 метрів, вага – 11 кілограмів. Його урочисто підняли на 50-метровий флагшток 23 серпня.



Фото: Перший Житомирський
Поділитись

Новини по темі: