20 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Житомир
  • Житомирські депутати незадоволені роботою поліцейських офіцерів громади

Житомирські депутати незадоволені роботою поліцейських офіцерів громади

  • 13 серпня, 2021 11:34
У сесійній залі Житомирської міської ради відбулася зустріч депутатів з 12 поліцейськими офіцерами громади, які пройшли відповідний відбір та професійну підготовку за участі та сприяння міжнародних партнерів.

За інформацією поліції, під час зустрічі обговорили стан забезпечення правопорядку на території громади, взаємодію з місцевими жителями та результати профілактичної роботи. 

Зокрема повідомляється, що упродовж першого півріччя 2021 року поліцейські офіцери виявили та припинили в обласному центрі майже 630 адміністративних правопорушень. 
 

"Кожне одинадцяте з них – це насильство у сім’ях, винесено майже 40 термінових заборонних приписів та 50 кривдників взято на профілактичний облік. Більше 200 адміністративних протоколів стосувались порушень антиалкогольного законодавства", – наголошують в ГУНП.




Натомість депутати міськради нарікають, що поки не бачать роботи поліцейських офіцерів громади.
 

"Не погоджуються депутати і з графіком роботи поліцейських офіцерів громади. Мовляв, графік не може бути «офісним», акцент варто робити на вечірні години. Також наголошувалося, що через високу цьогорічну статистику смертності на воді, ПОГам варто було б більше уваги приділяти роз’яснювальній роботі на кар’єрах", – повідомляє міська рада.




Офіцери переконують, що у межах своїх дільниць проводять колосальну роботу, особлива увага приділяється дітям. Для своєї дільниці вони впізнавані, їм дедалі більше довіряють і звертаються. 

З вересня оголосять набір ще 8 поліцейських офіцерів. Знайти свого поліцейського офіцера громади можна за посиланням.

Нагадаємо, Житомир став першим містом в Україні, котрий впровадив пілотний проєкт поліцейського офіцера громади. 

Поділитись

Новини по темі: