19 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Суспільство
  • На Житомирщині розшукують 80-річну жінку, що має проблеми з пам'яттю: прикмети і фото

На Житомирщині розшукують 80-річну жінку, що має проблеми з пам'яттю: прикмети і фото

  • 10 серпня, 2021 13:36
У Житомирській області розшукують 80-річну Галину Захарівну Козел, жительку Ємільчинської громади. Відомо, що жінка має розлади пам’яті і може знаходитись у непередбачуваних місцях та потребувати допомоги. Востаннє її бачили 9 серпня.
 

"Жінка в силу віку та стану здоров’я час від часу потребує допомоги сторонніх в орієнтуванні у просторі. Правоохоронці з’ясували, що востаннє жінку, яка проживає одна, бачила сусідка цього ж дня уранці, близько 8:00. Однак, коли син приїхав навідати матір о 12-12.30, її уже вдома не було", – інформує поліція Житомирщини.


До пошуків, окрім поліцейських, долучились рятувальники, працівники місцевого лісгоспу, члени громадських формувань і односельці жінки. 
 

"Загалом кілька десятків людей. Розбились на квадрати та перевіряємо закинуті колишні колгоспні садки та найближчі лісосмуги, загалом територія пошуків складає приблизно до 40 га. Сподіваємось, що жінка заблукала десь неподалік і зможемо її знайти", - розповів начальник Ємільчинського відділення поліції Андрій Цехмейструк.


Прикмети жінки: зріст 160 см, худорлява, має коротке сиве волосся, карі очі. Була одягнена у червону кофту, спідницю чорного кольору, на ногах – чорні зимові калоші.

Якщо у вас є інформація щодо можливого місця перебування Галини Захарівни, повідомте до найближчого відділу поліції або за номером 102.

Поділитись

Новини по темі: