16 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Кримінал
  • У Житомирі камери спостереження зняли, як чоловік вкрав прапор з військового кладовища. ВІДЕО

У Житомирі камери спостереження зняли, як чоловік вкрав прапор з військового кладовища. ВІДЕО

  • 9 серпня, 2021 11:15
У Житомирі на Смолянському кладовищі чоловік зірвав прапор військового підрозділу поблизу однієї з могил. Завдяки камерам відеоспостереження хулігана вдалося оперативно затримати. Про це "Журналу Житомира" повідомили в поліції Житомирської області.
 

"Оператори Житомирського інформаційного центру помітили у режимі онлайн чоловіка, який зірвав прапор військового підрозділу поблизу однієї з могил на кладовищі. Поліцейські Житомирського райуправління та Управління патрульної поліції оперативно прибули до цвинтаря і застали там незнайомця", – йдеться у повідомленні.


Виявилось, що чоловік – місцевий житель, 1967 року народження. За його словами, він збирався передати прапор своєму синові, який є військовослужбовцем.

"Ми перевірили, дійсно син проходить службу в одній з бригад Житомирщини", – сказав начальник Житомирського РУП Сергій Синявський.

 


Також поліцейські з’ясували, що чоловік причетний і до крадіжки квітів з могил кладовища, що сталася кількома днями раніше.

Відносно нього були оформлені адміністративні матеріали за ст. 173 (Дрібне хуліганство) Кодексу України про адміністративні правопорушення. За вчинене чоловікові може загрожувати штраф, громадські чи виправні роботи або адміністративний арешт терміном до 15 діб.

Нагадаємо, в Житомирі поліцейські затримали чоловіка, який зірвав з будівлі прапор України.
Поділитись

Новини по темі: