18 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Спорт
  • Дебют не вдався: «Полісся» Калитвинцева розпочало новий сезон з поразки

Дебют не вдався: «Полісся» Калитвинцева розпочало новий сезон з поразки

  • 26 липня, 2021 8:23
Стартував чемпіонат України по футболу серед команд Першої ліги. Новий сезон ФК "Полісся" розпочав у Тернополі грою з місцевою "Нивою". Це була дебютна офіційна гра оновленої команди та тренерського штабу на чолі з Юрієм Калитвинцевим.

Тернополяни в минулому сезоні двічі обіграли "Полісся" і знову підтвердили своє реноме незручного суперника.

Перший удар в рамку воріт відбувся на 9 хвилині. Пробивали гості: Андрій Сахневич справа красиво й точно навісив на дальню штангу, а Артем Терехов пробивав головою – несильно і м’яч зафіксував кіпер "Ниви" Максим Механів.


Стартовий склад "Полісся"


 
Загалом "Нива" намагалася швидко розігрувати атаки, традиційно добре команда Тернополя грала на стандартних положеннях. Одне з них, кутовий, ледь не стало ефектним голом "сухим листом" – забракло десь пів метра. На перерву команди пішли за рахунку 0:0.



Перший та єдиний гол у матчі було забито відразу після перерви. Андрій Різник на лівому фланзі біля лінії поля виявився спритнішим двох оборонців житомирської команди, а Ігор Гатала змістився в центр і залишив м’яча під удар Ігорю Семенині. Той пробив у дальній кут воріт Заурі Махарадзе – 1:0.

У другому таймі "Полісся" все більше насідало, Механіву й захисникам доводилося щоразу купою-малою кидатися під м’яч. Але до кінця зустрічі у житомирян був тільки один удар в рамку воріт – той самий на початку від Терехова.

"Нива" навіть могла збільшити свою перевагу, але удар зі штрафного Ігоря Семенини в нижній кут потягнув Заурі Махарадзе.

Тернополяни взяли 3 очки, а команді Калитвинцева для здобуття перших очок доведеться зачекати. 31 липня у Житомирі відбудеться поєдинок із ФК "Гірник-Спорт".

Поділитись

Новини по темі: