27 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Кримінал
  • У Житомирі жінка викидала кошенят з вікна п'ятого поверху, на очах у сусідів

У Житомирі жінка викидала кошенят з вікна п'ятого поверху, на очах у сусідів

  • 23 липня, 2021 19:37

До поліції 22 липня звернулися жителі багатоповерхівки по вул. Грушевського із заявою про жорстоке поводження сусідки із тваринами. Вони стверджують, що 58-річна жінка викинула з вікна 5 поверху кішку, яка від отриманих травм загинула.

Поліція розпочала кримінальне провадження.

«За словами сусідів, жінка постійно жорстоко поводиться з тваринами, які живуть у неї в помешканні. І подібна ситуація сталася не вперше. Однак сама власниця квартири категорично це заперечує і поліцейським розповіла інше: кошеня, ймовірно, саме вистрибнуло у відчинене вікно», – повідомили в поліції.

Жінці загрожує штраф від 1000 до 3000 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, арешт на строк до 6 місяців або обмеження волі на строк до 3 років.

Юлия Закшевская, facebook

Житомир. Шо, опять? Город живодеров... Улица Грушевского 27. В 6 подъезде неадекватная тетка на протяжении нескольких лет выбрасывает котов с окна пятого этажа. Сегодня только узнали волонтеры. И забили тревогу. Полиция была, заявление написано. Кто видел или знает что-то отзовитесь. Вы нужны как свидетели. Этим делом заинтересовались СМИ.  Вчера выбросила двое или трое котят. Сегодня кошку. Один выжил. Ищет добрые ручки. 0979340127.

В Житомире женщина выбросила котенок с 5 этажа, соседи пошли в полицию
Поділитись

Новини по темі: