20 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Події
  • У Житомирі під час урагану впало дерево та покалічило людину. ФОТО

У Житомирі під час урагану впало дерево та покалічило людину. ФОТО

  • 12 липня, 2021 20:50
Сьогодні 12 липня у Житомирі літня спека раптово змінилася шквальним вітром та грозою. Злива вже традиційно затопила вулиці міста, а особливо - проблемні перехрестя, як от на Грушевського-Покровській. В деяких мікрорайонах міста можна було спостерігати рясний град.

Як стало відомо «Журналу Житомира, як мінімум одна людина постраждала від стихії. На чоловіка впало дерево. Зараз він перебуває у лікарні із численними забоями. 

У соцмережі житомиряни активно діляться наслідками буревію, які вдалося сфотографувати чи відзняти на відео. Зокрема повідомляють про зірваний дах з котельні на Польовій та «літаючі» будматеріали з новобудови на Домбровського.

Автомобілісти публікують фото повалених на дорогу дерев: на Богунії вітер вирвав дерево з корінням і привалив ним автомобіль ВАЗ, а в приватному секторі на Корольова сухе дерево, що впало, повалило паркан і перекрило частину дороги, в тому числі і трамвайні колії.

Також житомиряни скаржаться на перебої з електроенергією.

Комунальники Житомира вже почали розчищати вулиці від повалених дерев. Дві бригади «Зеленбуду», дві ТТУ та 4 бригади РЕМу ліквідовують наслідки. Їм допомагають надзвичайники. У районах, де дерева пошкодили лінії електропередач, працюють у першу чергу.






​У Житомирі вітер повалив дерева

​У Житомирі вітер повалив дерева

​У Житомирі вітер повалив дерева

​У Житомирі вітер повалив дерева

​У Житомирі вітер повалив дерева

​У Житомирі вітер повалив дерева
Поділитись

Новини по темі: