19 березня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Житомир
  • Житомирянка заявила про спробу викрадення її сина: поліція розібралась в ситуації

Житомирянка заявила про спробу викрадення її сина: поліція розібралась в ситуації

  • 1 липня, 2021 13:05
1 липня користувачі соцмереж почали поширювати допис житомирянки про те, що її сина намагалися заманити до машини незнайомі чоловіки. За словами жінки, інцидент стався на Богунії.

"Вчора невідомі чоловіки, на автомобілі Volvo, номерний знак АМ6220ЕО близько 17:00 в районі мосту на Богуніі намагалися заманити мого сина та його друзів до машини, дітям по 13 років. Спроб було декілька. Переконували, що покажуть дітям цікаве відео в машині, після відмови, сказали, що будуть чекати зверху на мосту", – написала жінка.



На допис відреагувала поліція. Правоохоронці оперативно розшукали вказаний автомобіль та його власника.
 

"Поліцейські Житомирського районного управління поліції оперативно зв'язались з мамою-дописувачкою та з'ясували відомі їй деталі події, також з її дозволу поспілкувались з сином. Згодом під час перевірки отриманої інформації встановили і автомобіль ("Вольво"), і його водія, і зміст його розмови з дітьми", – повідомила поліція Житомирської області.


За інформацією правоохоронців, чоловік дійсно зупинився біля хлопчаків, але цікавився, чи не в курсі вони того, хто знімає ковпаки з колес автомобілів, адже останнім часом у цьому районі сталося кілька таких випадків (відеокамери зафільмували групу підлітків поблизу машин).

Водій та жінка поспілкувались та порозумілись.

"Тобто жодних спроб викрадення чи інших протиправних дій щодо дітей не було. І мама, і водій поспілкувались у райуправлінні поліції та порозумілись. Відтак бажаємо усім гарного дня і не поспішати з висновками, особливо негативними", – резюмували в поліції.
Поділитись

Новини по темі: