25 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Житомир
  • У Житомирі відкрили Центр вакцинації: в перший день щеплення зробили майже 1300 містян. ФОТО

У Житомирі відкрили Центр вакцинації: в перший день щеплення зробили майже 1300 містян. ФОТО

  • 14 червня, 2021 10:09
У Житомирі 12 червня на базі школи №6 відкрився Центр масової вакцинації проти COVID-19. Роблять щеплення вакцинами CoronaVaс і AstraZeneca.

"Тим, хто отримує першу дозу, щеплення проводиться вакциною CoronaVac. Ревакциновують також препаратом АstraZeneca", – повідомили в міській раді.



У перший день роботи Центру отримав другу дозу вакцини AstraZeneca і таким чином пройшов повну вакцинацію від COVID-19 міський голова Сергій Сухомлин.


 

"Я вакцинуюся тим препаратом, який є в доступі. Pfizer – для літніх людей та працівників освіти … Масове щеплення створює колективний імунітет. Дякую всім, хто прийшов сьогодні та прийде завтра вакцинуватися. Свідомі люди з повагою ставляться до свого здоров’я та здоров’я близьких", – сказав мер Житомира.


Загалом 12 червня щеплення COVID-19 отримали 1296 осіб: першу дозу отримало 1056 житомирян, ревакцинацію AstraZeneca – 240.



"13.06.2021 людей менше, ніж у перший день роботи Центру. За перші дві години вакциновано понад 200 житомирян", – додали в міськй раді.

Центр масової вакцинації працюватиме у суботу та неділю з 8:00 до 20:00. Прийти на вакцинацію можуть усі повнолітні особи незалежно від наявності декларації із сімейним лікарем. Із собою потрібно мати паспорт та ідентифікаційний код.
 

Запис до черги на вакцинацію

 










Фото: ЖМР
Поділитись

Новини по темі: