24 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Житомир
  • У Житомирі подружжя викинуло цуценя з вікна 3-го поверху: собака помер. ВІДЕО

У Житомирі подружжя викинуло цуценя з вікна 3-го поверху: собака помер. ВІДЕО

  • 3 червня, 2021 11:40
У Житомирі зафіксували черговий факт жорстокого поводження з тваринами, на цей раз зі смертельними наслідками. 2 червня на вул. Покровській, 133 подружжя, що по словам свідків події знаходилося в стані алкогольного сп'яніння, викинуло з вікна третього поверху цуценя. Тварина не вижила.

Про інцидент в соцмережі повідомила житомирянка Віра Грищенко. Зазначається, що тварину викинули з вікна нібито тому, що вона не вчасно сходила в туалет.
 

"Неадекватні господарі в глибоко п'яному стані вчора на Крошні викинули свого песика, за те що він невчасно сходив у туалет. За словами сусідів недавно був зовсім інше щеня, до цього літали 4 кішки", - розповіла жінка.





На місце події була викликана поліція. За фактом жорстокого поводження з тваринами написали заяву.

Цуценя терміново забрали в клініку. У нього були вибиті зуби, переламані пальці на задній лапі, сильні забої грудної та черевної порожнини.



Сьогодні стало відомо, що собака помер.
 

Поліція почала розслідування

 

"Попередньо, правоохоронці встановили причетність до вчинення правопорушення 27-річного житомирянина, мешканця цього ж багатоквартирного будинку. Нині триває з’ясування всіх обставин події, попередня правова кваліфікація якої - ст. 299 (Жорстоке поводження з тваринами) КК України. З чоловіком наразі спілкуються правоохоронці", – інформує поліція Житомирської області.


Законодавством за такий злочин передбачено покарання у вигляді штрафу від 1000 до 3000 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або арешту на строк до 6 місяців або обмеження волі на строк до 3 років.
Поділитись

Новини по темі: