25 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Події
  • У Житомирській області на недіючому підприємстві сталася масштабна пожежа. ВІДЕО

У Житомирській області на недіючому підприємстві сталася масштабна пожежа. ВІДЕО

  • 25 травня, 2021 12:23
Увечері 24 травня жителі міста Бердичева були наполохані густим чорним димом, який проглядався зі всіх районів міста. Соцмережами почали ширитися фото та відео пожежі. Сьогодні стало відомо, що горіла будівля на території недіючого підприємства. На щастя, ніхто не постраждав.
 

"24 травня о 21:00 до Служби порятунку "101" надійшло повідомлення про пожежу в недіючій будівлі колишнього складу м'ясокомбінату в м. Бердичів. По прибуттю рятувальників до місця виклику було встановлено, що полум’ям охоплено покрівлю будівлі на загальній площі 200 кв. м", – інформує обласне управління Державної служби України з НС.

 

Силами бійців ДСНС о 22:00 пожежу локалізовано, а о 23:30 ліквідовано. 

Внаслідок надзвичайної події загиблих та травмованих не виявлено. Вогонь устиг знищити 200 кв. м. покрівлі та перекриття колишнього складу. 

"Загрози перекидання полум’я на сусідні будівлі не було, адже поруч вже нічого збудованого не знаходилось. Сам недіючий склад збиралися зносити. Загалом до ліквідації надзвичайної події залучалось 5 чоловік особового складу на 2 пожежних автомобілях", – пояснюють рятувальники.

Попередньо встановлено, що причиною пожежі стало порушення правил пожежної безпеки при проведенні газозварювальних робіт. Зі слів очевидців, у приміщенні різали метал.
Поділитись

Новини по темі: