24 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Житомир
  • Житомиряни цього року не зможуть купити путівки до табору «Супутник»

Житомиряни цього року не зможуть купити путівки до табору «Супутник»

  • 25 травня, 2021 8:59
Позаміський заклад оздоровлення та відпочинку «Супутник» цьогоріч не буде продавати путівки юридичним та фізичним особам. Проте, табір прийме на оздоровлення дітей з Житомира. 

Про це говорили під час засідання міської координаційної групи з відпочинку та оздоровлення дітей у літній період 2021 року, передає міська рада.

На засідання зазначили, що цього року в пріоритеті відпочинок діток пільгових категорій та творчо обдарованих дітей.
 

«Цього року ми відмовляємося від реалізації путівок до позаміського закладу оздоровлення та відпочинку «Супутник». У пріоритеті діти пільгових категорій та творчо обдаровані дітки, котрі не оздоровлювалися упродовж останніх років. Фізичним та юридичним особам путівки продаватися не будуть», – повідомила Світлана Ольшанська, перша заступниця Житомирського міського голови.


Направлення дітей у позаміський заклад оздоровлення та відпочинку «Супутник» здійснюватимуть:
 
  • Служба (управління) у справах дітей міської ради – дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування; дітей, що перебувають у складних життєвих обставинах;
  • Управління охорони здоров'я міської ради – дітей з інвалідністю;
  • Житомирський міський центр соціальних служб міської ради – дітей, батьки яких загинули під час виконання службових обов’язків; дітей, один із батьків яких загинув (пропав безвісти) у районі проведення АТО та ООС, бойових дій чи збройних конфліктів або помер внаслідок поранення, контузії чи каліцтва, одержаних у районі проведення АТО та ООС, бойових дій чи збройних конфліктів, а також внаслідок захворювання, одержаного у період участі в АТО та ООС; дітей із сімей учасників АТО та ООС;
  • Управління у справах сім'ї, молоді та спорту міської ради – дітей з багатодітних і малозабезпечених сімей;
  • Департамент освіти міської ради – талановитих та обдарованих дітей: переможців міжнародних, всеукраїнських, обласних, міських, районних олімпіад, конкурсів, фестивалів, змагань, спартакіад, відмінників навчання.

За інформацією міської ради, табір «Супутник» готується приймати дітей на відпочинок з 1 червня 2021 року.
Поділитись

Новини по темі: