26 квітня, 2024
Ми в соцмережах

У селі під Житомиром розвалюється старий дерев'яний міст: на ремонт потрібно 5 млн грн

  • 19 травня, 2021 17:48
Місяць тому в селі Барашівка під Житомиром, на мосту через річку Лісова, утворилася діра, яка може призвести до аварійних ситуацій.

Керівництво ОТГ каже, що на реконструкцію потрібно 5 мільйонів гривень. Тендерна документація вже готова, повідомляє "Суспільне".

Наразі ж пересуватися по мосту небезпечно, але іншого шляху для переходу і переїзду на протилежний берег річки немає.


 

"На сьогоднішній день нас це не влаштовує, – каже місцева жителька Інна Данюк. – Ми кожен день тут ходимо: дитина – у садочок, я – на роботу. Це просто дуже страшно. Боїмося, щоб не провалитися. Чекаю скраю, щоб машина проїхала, щоб не піти під воду. Дуже страшно".




Дерев'яний міст довжиною 24 метри знаходиться на балансі Березівської сільської ради. Голова Березівської громади Михайло Яромов розповів, що косметичним ремонтом не обійтися – міст потребує реконструкції.

Фото: Суспільне
 

"У квітні в цю ямку потрапила пожежна машина. Я не маю морального права зробити лише поверхневий ремонт. Тому ми тимчасово позначили аварійне місце на мосту попереджувальними знаками і гілками. Нічого іншого ми придумати не змогли", – говорить Михайло Яромов.


За словами голови громади, спільно з робочою групою було проведене обстеження, за результатами якого ОТГ звернулася до обласного керівництва з проханням про допомогу.
 
Поділитись

Новини по темі: