20 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Житомир
  • Мерія хоче зменшити кількість самогубств на пішохідному мосту, встановивши мотиваційні таблички. ФОТО

Мерія хоче зменшити кількість самогубств на пішохідному мосту, встановивши мотиваційні таблички. ФОТО

  • 18 травня, 2021 8:57
В останні роки пішохідний міст у парку Гагаріна манить до себе самогубців. Трагічні випадки трапляються ледь не щомісяця. Іноді, завдяки камер спостереження і реакції поліції, вдається врятувати людину. Але в більшості випадків запобігти суїциду не вдається.

Відтак ввечері 17 травня на мосту встановили перші мотиваційні таблички, які, можливо, переконають людину не робити фатальний стрибок. Про це в соцмережі повідомила головна архітектора міста.
 

"Було багато розмов, як міська рада буде реагувати на події, що люди вчиняють самогубство стрибаючи з мосту, який знаходиться у парку імені Гагаріна. Після обговорень було прийнято рішення, що ніяка сітка, як писали деякі там, неможлива і не буде. Ми просто повинні усі зрозуміти, що тільки піклування, повага, турбота, любов один до одного може все змінити, і що ми усі від часті причетні до цього, що відбувається. Давайте не будемо байдужими один до одного, чоловік до дружини і навпаки, батьки до дітей, сусід до сусіда, колега до колеги. Ми зі свого боку замовили та розмістили таблички з надписом, що кожен цінний та важливий", – написала Ольга Бронштейн.




За її словами, також на мосту з'являться таблички з написом "Не дивись вниз – дивись на небо".

Як повідомляв "Журнал Житомира", останній випадок самогубства стався на мосту в кінці квітня.

Фото: Facebook / Ольга Бронштейн
Поділитись

Новини по темі: