19 березня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Кримінал
  • Молодий житомирянин у поліцейському відділку побив патрульного

Молодий житомирянин у поліцейському відділку побив патрульного

  • 12 травня, 2021 13:45
У Житомирі 18-річний хлопець, якого правоохоронці доставили до райвідділку, повівся агресивно та вдарив патрульного поліцейського. Подія сталась уночі 12 травня у приміщенні районного управління поліції на вулиці Лесі Українки.

Про це "Журналу Житомира" розповіли в ГУ Нацполіції Житомирської області.
 

"Близько 23.30 патрульні поліцейські прибули за викликом про дебош невідомого молодого чоловіка на одній з вулиць обласного центру. На зауваження правоохоронців молодик відповів лайкою та агресивною поведінкою. На вимогу поліцейських припинити хуліганські дії та проїхати з ними до поліцейського відділку для встановлення його особи та обставин правопорушення хлопець відреагував опором та злісною непокорою. Відтак патрульні поліцейські застосували до парубка кайданки і таки доставили до Житомирського райуправління ГУНП", – йдеться у повідомленні.


За інформацією поліції, вже у службовому приміщенні під час оформлення адміністративних матеріалів відносно 18-річного житомирянина у присутності його родичів молодик раптово ногою вдарив патрульного поліцейського. 

"У правоохоронця діагностовано забої.  За таких обставин агресивного парубка поліцейські затримали. Вказані обставини були належним чином задокументовані працівниками слідчо-оперативної групи", – інформує ГУ Нацполіції.

За чинним законодавством умисне заподіяння працівникові правоохоронного органу чи його близьким родичам побоїв, легких або середньої тяжкості тілесних ушкоджень у зв'язку з виконанням цим працівником службових обов'язків караються обмеженням або позбавленням волі строком до 5 років.
Поділитись

Новини по темі: