19 березня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Суспільство
  • У житомирському ТРЦ загубився 9-річний хлопчик. Поки його шукали, він сам доїхав додому в передмістя

У житомирському ТРЦ загубився 9-річний хлопчик. Поки його шукали, він сам доїхав додому в передмістя

  • 11 травня, 2021 16:24
В одному з торговельно-розважальних комплексів Житомира загубився 9-річний хлопчик. Допоки дитину розшукували в місті та ТРЦ, вона самостійно доїхала додому, в приміське село.

Про це 11 травня "Журналу Житомира" розповіли в поліції Житомирської області.
 

"Правоохоронці з’ясували, що хлопчик перебував у місті зі своєю 14-річною сестрою. Раптом дівчинка втратила його з поля зору і знайти у великому приміщенні так і не змогла", – інформує поліція.


Поліцейські у пошуках хлопчика обстежили навколишню територію і розіслали відповідні орієнтування для зовнішніх нарядів. Уже за годину про хлопчика, який вийшов з автобуса у своєму селі, колег сповістив дільничний офіцер поліції. 

Як з’ясувалось, дитина не побачивши сестру, вирішила самостійно їхати додому. На щастя, він скористався правильним маршрутом.

Ще одного 7-річного хлопчика шукали у медичному закладі, куди на прийом до лікаря разом з дитиною прийшла його мати. Поки жінка була зайнята, дитина подалась подорожувати коридорами. Сполохана мати, не знайшовши сина, зателефонувала до поліції. Хлопчика швидко знайшли на території закладу, з ним усе гаразд.

Загалом до підрозділів поліції в період святкових вихідних надійшли повідомлення про зникнення чотирьох дітей. На щастя, всі дітлахи швидко знайшлися.
Поділитись

Новини по темі: