26 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Події
  • На Житомирщині троє пенсіонерів отримали серйозні опіки, спалюючи суху траву

На Житомирщині троє пенсіонерів отримали серйозні опіки, спалюючи суху траву

  • 2 квітня, 2021 12:11
  • 1
1 квітня внаслідок спалювання сухої трави травмувалися троє жителів Житомирської області. Зокрема, опіки 70-90% тіла отримав 80-річний пенсіонер.

"Увечері 1 квітня до поліції надійшло повідомлення про доставлення до Брусилівської лікарні двох жителів с. Карабчин з опіками. Попередньо, 80-річний пенсіонер спалював траву на присадибній ділянці, у цей час йому стало зле та чоловік втратив свідомість. 78-річна дружина пенсіонера намагалась загасити полум’я, яке вже перекинулося на чоловіка. У результаті обоє отримали термічні опіки різного ступеню (у чоловіка медики діагностували ураження близько 70-90% тіла, у жінки – 40%)", – повідомили "Журналу Житомира" в поліції.

Цього ж вечора до Попільнянської лікарні з опіками близько 40% тіла доставили 61-річного жителя селища. Чоловік також спалював траву на власній присадибній ділянці. 

Вогонь почав розповсюджуватися і на сусідні ділянки, тож він намагався самостійно загасити пожежу. У результаті отримав опіки.

Поліція з’ясовує всі обставини подій та нагадує: за спалювання сухої трави та листя передбачений штраф від 3060 грн. А от за підпал, який потяг за собою тяжкі наслідки для природи, можна отримати 5 років в'язниці.

Поділитись

Новини по темі:

Комментарии

STEEL MONK
4 квітня, 2021 2:35:13

идиоты !