23 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Кримінал
  • 9 разів ударив ножем: хлопець з Житомирської області вбив у Львові студентку

9 разів ударив ножем: хлопець з Житомирської області вбив у Львові студентку

  • 31 березня, 2021 16:28
У Львові зникла студентка з Дніпропетровщини Дар'я Косенок. Уже через добу її знайшли мертвою. На тілі загиблої було виявлено дев'ять колото-різаних ран.

Правоохоронці встановили особу зловмисника, причетного до вбивства. Ним виявився 19-річний хлопець з Житомирської області.

Як повідомляє ZAXID.NET, попередньо він зізнався у вбивстві. За словами затриманого, він приревнував свою кохану.

"Бойфренд 19-річної Дар'ї, знаючи, що на вході в будинок є камера, втікав через вікно. Сам він не працює, займався програмуванням", – розповів керівник Львівського районного управління поліції Павло Гарасим.

Відомо, що постійно у Львові він не проживав, приїжджав час від часу для зустрічей з Дар'єю.



Як пише місцеве ЗМІ, за інформацією з університетських джерел, Дарья Косенок зустрічалася з хлопцем, не студентом університету, разом винаймали квартиру, хоча постійно Дарья проживала у гуртожитку. Відомо, що загибла дівчина родом з міста Кам'янське (колишній Дніпродзержинськ) у Дніпропетровській області. Вона навчалася на другому курсі філологічного факультету ЛНУ ім. І. Франка за спеціалізацією "перська мова".

Дарья зникла у понеділок, 29 березня. Вранці вона вийшла з гуртожитку №3 ЛНУ ім. І. Франка, а орієнтовно о 16:00 з нею зник зв'язок. Наступного дня її мати, яка мешкає у Кам'янському, зв'язалася з львівської поліцією з проханням знайти доньку.

Відкрито провадження за ч. 1 ст. 115 (умисне вбивство) ККУ, що передбачає до 15 років позбавлення волі.
Поділитись

Новини по темі: