28 березня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Події
  • Смертельна ДТП в передмісті Житомира: слідство встановило, що водій був п'яним

Смертельна ДТП в передмісті Житомира: слідство встановило, що водій був п'яним

  • 31 березня, 2021 11:30
Вночі 29 березня на автотрасі під Житомиром Skoda Octavia зіткнулась з вантажівкою. В результаті ДТП загинув пасажир автівки

Прокуратура повідомила, що водій Skoda перебував за кермом у стані алкогольного сп'яніння.
 

"За даними слідства, дорожньо-транспортна подія сталася на 158 км автодороги Київ-Чоп, у с. Березівка Житомирського району, 29.03.2021, опівночі. Житель Житомирського району, 23-річний водій, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння за кермом легкового автомобіля Skoda Octavia, рухаючись у напрямку міста Житомира, порушив правила дорожнього руху, не дотримався безпечної дистанції та здійснив зіткнення із напівпричепом автопоїзда (фури), після чого зіткнувся з автодорожним відбійником. Унаслідок зіткнення пасажир легкового автомобіля отримав тілесні ушкодження, що призвело до його смерті", – інформує відомство.


Водію повідомлено про підозру у порушенні правил безпеки дорожнього руху (ч. 3 ст. 286-1 КК України). Наразі триває досудове розслідування.

Винуватцю смертельної ДТП загрожує позбавлення волі на строк від 5 до 10 років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до 10 років.
Поділитись

Новини по темі: